O le moli sulu o le ki lea i se olaga faigofie ma saogalemu

A e mafaufau i le Zippo momi, atonu e te mafaufau i se taga chrome mama ma se faʻamau faʻamau e mafai ona e tapuni e tatala pe a e manaʻo e tutu se sikaleti e pei o se fitafita i se ata tifaga.butane toe fa'atumue sili atu le pei o se fana nai lo se moli.E i ai le uu ma le faʻaoso, faʻapea foʻi ma se loka saogalemu o tamaiti. E mafai ona e faʻafetaui le mumu mai se mumu samasama vaivai i se mumu lanumoana e vevela i le 2,400 ° F / 1,300 ° C. Fa'aaoga e tutu ai moligao, afi o tolauapiga, mea'ai, ma isi mea.

BS106-(5)
I le avea ai ma se ulaula tapaa, atonu e faʻaaogaina nei "vaalele” po o “sulu” moli mo le tele o tausaga. Latou te galulue i tau uma, e oʻo lava i matagi tetele, latou te faʻavaveina ai le sikaleti, o se mea lelei tele i tulaga o le tofo. fa'atasi ma ia.

BS106-(3)
O moliatonu o se masini e matua faigofie ma faigofie ona faʻaoga, ae e taua tele aua latou te faʻamafanafanaina i tatou, kukaina meaʻai, maua sina malamalama i le po, faʻamama ma vevela vai, ma e oʻo lava i le taofia o nisi o manu feʻai!

BS106-1
O le a e fiafia i le iloa e toe fa'atumu uma, fa'aaoga le mumu tuusa'o, sili ona umi, e le susu ma le matagi, e te maua ai le filemu o le mafaufau e mafai ona e faia lelei i le toafa.


Taimi meli: Iul-14-2022