O mea faigaluega e sili ona fiafia i ai i totonu o le umukuka e le o se naifi po'o se ipu - o se umukuka umukuka faatauvaa

O la'u meafaigaluega tele e sili ona ou fiafia i ai i totonu o le umukuka e le o se naifi po o se ipu - o le umukuka umukuka faatauvaa e fa'aopoopoina le tofo ofoofogia ma e le mana'omia ai se tomai.
O le mea moni, o au mea'ai kuka i le fale e leai se tofo e pei o se mea i totonu o se umukuka faleaiga faapisinisi - o le mafuaaga sili e le o taleni poʻo mea, ae o le afi.

Ose faiga masani ma e sili ona lauiloa i Asia, ma o le a e vaʻai i sulu e faʻaaogaina mo ituaiga uma o meaʻai i auala ma taumafataga faleaiga;Ou te fiafia i le au faʻatau i le Tsukiji Fish Market o loʻo kukaina scallops fou i totonu o latou atigi, faʻapipiʻi pito i luga e faʻaaoga ai le malala ma le moli coke.

 

I le taimi nei, i Sisifo, o le mea muamua ma na o le pau lava le mea e mafaufau i ai tagata o le ... crème brûlée. O se faʻamaʻi mataʻina mataʻina, ae leaga le mafutaga mo le sulu lava ia. E ese lava, a amata loa ona e manava afi, e te le manaʻo. ia taofi - ma saili malosi 'alofaga e tape ai le mumu lanumoana.
E i ai ni pa'i e le tutusa ma le vela i luga o le pa'u o lau steak po'o le tao? bit?Ditto: e leai se mea e sili atu i le mago, maualuga le vevela o se sulu e toe ta'e ai.

 
O le liusuavai o sisi (i so'o se mea) o se galuega e 10-lua e fai i se sulu, e pei o le mu o pa'u o fualaau faisua e pei o pepa ma tamato. O le fa'aaogaina o se sulu i le vevela maualalo o le auala sili lea e tao ai pepa mo Mexican salsa roja, pe mafai foi ona e fa'aogaina. e fai ai laau afu po'o fafie mo se infusion (pe na'o se fa'aaliga mata'ina). E mafai ona e fa'aogaina mo togafiti pati cocktail, fa'amumuina le kinnamon, oona, ma suau'u citrus e fai ma fa'au'uga atoatoa i lau vaiinu. Sa matou talanoa e uiga i le kulimi. brûlée, ae aua ne'i galo e mafai lava ona e faia so'o se kulimi brûlée e te mana'o ai;O la'u mea e sili ona ou fiafia i ai o le tu'u lea o le suka i luga o le fuala'au, strawberries, ma fuala'au ma'a ma susunu vave ai le saccharification.

 

Ia nofouta o le fa'aaogaina o le suau'u leaga po'o se sulu fa'alumaluma o le a leaga ai le tofo o au mea'ai;o le mumu samasama po o le moli e faʻaalia ai le le atoatoa o le mu, o lona uiga o lau ipu e ufiufi i le suau e mafua ai le kanesa. Afai o le ipu mu e manogi e pei o se vai mama, o lona uiga o se faʻafitauli i le ituaiga afi o loʻo e faʻaaogaina.

A leai, o le kuka ma se moliuila o se auala faigofie, taugofie ma sili ona malie e maua ai ni manatu fou mo le umukuka. E te ofo ai lou aiga ma au malo aua e matua eli e tagata le afi. – liliu le isi taumafataga o le vaiaso i se mea manaia tele.


Taimi meli: Iuni-14-2022