Camping Torch ose Auala Faigofie e Fiafia ai i se Mea'ai vave

O le tau mafanafana o loʻo faʻafefe, ma pe o e alu i tolauapiga, savaliga sopo, poʻo soʻo se isi lava ituaiga o tafaoga i fafo, masalo ua e alu i ai.sulue fa'aputu mo le vaitau.Ae le na'o le fa'atauina atu e le au fa'atau oloa i fafo mea fa'atekonolosi e fesoasoani ia te oe e ola ai i le togavao;o lo'o i ai le tele o oloa lelei e fesoasoani i lou tuafale e pei o se mea itiiti o le natura.

OS-205-(5)

Leneisulu mo tolauapigaose auala faigofie e fiafia ai le aiga atoa i se meaai vave i tuafale.

Leneisulu i fafoe mama tele ma o le faʻaogaina o le afi e faigofie ma fetuutuunai, ma o le tele o le mumu e faʻamautu, O le alumini alumini nozzle e faʻasaʻo i le maualuga o le vevela, e faʻaumi ai le ola o le sulu.

WS-526C-1

E leai se mea e sili atu i se afi aasa i lou tuafale i se po malulu malulu.Kesi sulufaia nisi o mea tatou te fiafia i ai fa'afetai ona o lona faufale e leai se ulaula ma le fa'alelei lelei.

Leneitamai afi feaveaiE fa'aaoga e le lua le butane ina ia e le popole i le tataina o fafie ma fa'amu se afi mai le sasa. Tau'o le tu'u i lou lotoa po'o luga o lou fa'ato'aga mo se po mafanafana.

Leneisulu afi e mafai ona pa'uo lo'o fa'aalia ai se mamanu faigofie e mafai ona fa'ase'e lelei mo le fa'afesuia'i o tala fa'ata'amilo i se afi mumū.

drtfg (1)

Afai e te le lelei i le amataina o se afi mai le maoaʻe, siaki le sulu lea, e faigofie ai ona faʻamu se afi pe mu malala.Naʻo le faʻapipiʻi i luga o se apa fafie ma e mafai ona e amata fauina se afi i sekone.

Leneikesi moli suluo le auala sili lea e kuka ai ni nai kebab i le aoauli o le taumafanafana. E laititi ina ia mafai ona e tuʻuina i luga o soʻo se laulau laʻititi, ma o lona fetuutuunai e faʻamautu ai. mama.

BS106-(4)


Taimi meli: Iul-19-2022